dissabte, 14 de març del 2009

Una causa solidària

Mai no us heu trobat amb un munt de burocràcia absurda que us dificulta qualsevol moviment en la vostra feina o en la vostra vida personal? No heu sentit mai la indignació de veure que les administracions fan complir normatives que no tenen ni cap ni peus i que la llei està per sobre del sentit comú? No us fan enfadar molt les frases "això ve de dalt", "tens raó però no hi ha res a fer", "és injust però no es pot canviar"?

Quan tot això arriba a l'extrem de deixar un col·lectiu sense possibilitat de treballar, convertint en inútils inversions ja fetes que comprometen tota una vida, a través de l'arbitrarietat sorda i cega de les autoritats, crec que ha arribat el moment de dir prou.

Salvem el pescador Miquel. No estarem salvant una persona, ni tan sols un col·lectiu, potser serà el primer pas per dir prou a una manera kafkiana de funcionar com a societat.

Si us sembla una causa justa, deixeu un comentari al blog del pescador Miquel, afegiu-vos al grup facebook o pengeu l'enllaç als vostres blogs. Si no teniu ganes d'escriure un text nou per explicar-ho als vostres contactes, podeu copiar aquest meu.

Moltes gràcies.

1 comentari:

  1. Aquests temes, que mostren l'absurd del funcionament d'alguns, em treuen de polleguera.

    A vegades sembla que hi ha gent que s'hagi tornat imbècil del tot.

    L'univers potser no, però l'estupidesa humana, en algun cas (més dels que semblen), sembla no tenir límit.

    Esperem que algú posi una mica de cordura, seny i sentit comú.

    ResponElimina