dimecres, 8 d’abril del 2009

Pasqua


Ja tenim els ous de Pasqua preparats. Divendres tallarem la última cama de la Vella Quaresma i celebrarem l’aniversari del meu fill gran. 7 anys! Tinc pensat fer-li un pastís d’aniversari de l’arc de Sant Martí, ja veurem si m’ensurto. Dissabte i diumenge els passarem amb els oncles i cosins, fent brunyols de l’Empordà (si no hi ha canvi de plans) i gaudint de la conversa i la companyia. Diumenge volíem fer “la recerca dels ous de Pasqua”, però com que arribarem tard i cansats segurament ho farem dilluns al matí. En realitat no busquem només ous, és una recerca de sorpreses amagades per tot arreu, tot resseguint un rastre de minúsculs ous de xocolata. I el que trobarem seran ous amb sorpresa, pollets, gomets de conillets, i també aquest taller d'ous de Pasqua dels conillets:

Fa temps que la tinc ullada, aquesta caixa; l’he trobada en aquesta botiga: DeMartina (en aquests moments no els hi en queda cap! Trobo moltes coses a aquesta botiga, i és que a casa tots quatre tenim debilitat per les joguines Playmobil). No se si tot plegat em fa més il·lusió a mi o als nens. I després de dinar, la Mona de Pasqua. Aquest any toca una mona de Star Wars, desitgeu-me sort amb el Tie-Fighter de xocolata! (glups).

3 comentaris:

  1. Dies per estar en família, per compartir, dies de jocs,... A casa aquest avui pintarem uns ous de Pasqua, a veure quins dissenys surten!

    A casa també ens agraden els Playmobil! Quin descobriment els conillets (no els coneixia...). Bona Pasqua!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies!!. Jo crec que ja he solucionat el problema i és que no sóc gaire bona en el tema informàtic. He publicat un post per agrair-te el teu interès.
    Moltíssimes felicitats per avançat a la teva menuda, doncs estaré uns dies fora. Nosaltres també cada any busquem ous de pasqua i també celebrem la mona...són uns dies de família genials!! Petonets!!

    ResponElimina
  3. No conocía tu blog!! Me alegra encontrarlo!
    besos

    ResponElimina