dimarts, 14 d’abril del 2009

Dolços casolans

Els brunyols de l'Empordà


i la mona

Ens surt el sucre per les orelles.

8 comentaris:

  1. Quina setmana més dolça!

    Nosaltres tenim xocolata per donar i per vendre i és que fan mona el padrí i la padrina (i aquesta és una exagerada).

    Jo vaig dir que em controlaria però va quedar tot en paraules, i és que quan de xocolata es tracta... ;)

    ResponElimina
  2. Boníssims els brunyols de l'Empordà.
    La mona li ha encantat al meu marit que és molt aficionat de star wars

    ResponElimina
  3. gemma: Els meus nens no tenen padrí i em toca a mi. La seva tia sempre els regala un ou de xocolata gegant per aquestes dates, però la mona la fem a casa. De totes maneres, la sobredosi de xocolata està garantida igualment... jo no se com n'hem acumulat tanta!
    Cuatro en Familia: Me n'alegro que li hagi agradat a un fan de star wars. Em va fer suar molt i no les tenia totes, pensava que els nens em dirien que faltaven els canons laser o alguna cosa així... jaja. No coneixia el teu blog, vaig a donar-hi una ullada!

    ResponElimina
  4. Uuuuum!! Tot té una bona pinta! De fet, que dolços que som!

    ResponElimina
  5. També has fet tu els brunyols? Ets una súper cuinera!!! Aquestes dates, juntament amb les del Nadal, amb força facilitat s'acumulen els dolços. Un petó!!

    ResponElimina
  6. Thera: per sucre no quedarem, eh?

    moni: Els brunyols els vam fer entre 8 persones. Jo només vaig ajudar a afegir alguns ingredients i vaig ajudar a donar forma a la pasta i tirar-la dins de l'oli de fregir. Hi havia els giradors de bruyols, els transportistes, els ensucradors... vam riure molt. I, miraculosament, els brunyols van sortir bons!

    ResponElimina
  7. Gràcies pel missatge del bloganiversari!!! Petons!

    ResponElimina
  8. Ei, companys!
    Us hem mencionat en aquest tuit

    ResponElimina